neljapäev, aprill 28, 2016

Vahelduseks võiks ju

Mul on tunne, et võiks lubada deprekat. Iseendale. Oleksin ka popp ja noorte pärane! Ei, nali naljaks, kuid mõistus saab otsa või on vähemasti väsinud... Siiski alles on hingerahu. See aitab.
Mõistus ja hingerahu on kaks ise asja. Mulle küll.
Kõik on tegelikult suht hästi ja kindlasti põnev. See annabki lootust. Lootus omakorda hingerahu. Et püüan anda endast parima ja teha omale ka parima.
Kui mul oleks praegu täiskogus mõistust ja võib - olla ka miljon raha ja flirdi - ma ei oleks siis palju rohkem rahul ega õnnelikum. Mõistus on öelnud mulle pidevalt, et anna alla - sa nagunii ei saa. Südamehääl aga ütleb alati vastupidi. Raha on vaja, aga ta ei ole veel rahulolu alus. Mitte midagi ütlev ega edasi viiv flirt lõhub märkamatult hinge.
Soovin muud. Olen eluaeg soovinud muud.
Ma tean, et olen ka sellepärast teistsugune. Mitte vaid teistsugune füüsiliselt. Võib - olla, kui oleksin vaid füüsiliselt teistmoodi, oleks mul kergem elada...
Vahel mõtlen tõsimeeli, et ma ei sobi vaimselt ega hingelt siia maailma. Eesti vähemasti... 
Eluaeg olen tundnud tihti üksindust. Inimene on oma olemuselt üksi, kuid tihti me ei mõtle selle peale. Kui raha ja flirt on olemas enda pettuseks, siis nagu üksindus kaoks... Usun - ehk on see  vale uskumine, kuid vaevalt - see ei ole nii lihtne. Kui palju on lohutatud mindki, et ma ei ole üksi... Vahel mõjub see lohutavmalt kaugemalt, kui lähedamalt. See oleneb inimestest, kui siiralt ja sügaval südames teineteisele ollakse. 

Üksildane tunne  kaob ka siis, kui olla iseendaga sõber ja teha miskit, mis tundub endale meelepärane ja teistele ka rõõmuks.

Eile linnast tulles leidsin postkastis pakkumise osaleda ühes rahvusvahelises noorte projektis, mille eesmärk on näidata noortele, et kunst on  inimese elus oluline. Kuna mu vanusepiir siiski ei mahu lubatud piiri, siis soovitakse momendil minult töötuba, kus näitaksin jalaga maalimist ja räägiksin oma VDMFK-st. Loodan, et projekt saab olema edukas ja asjalik.
Vahelduseks on selliseid pakkumisigi hea leida/lugeda.

Võib tunda mõni hetk iseend väga õnnetuna ja üksi, mitte vajalikuna, ja samal hetkel saad teada, et keegi kuskil vajab  just sind.
See on rõõm.
Annab jaksu.
Lootust.
Edasi minna. 

Kommentaare ei ole: