pühapäev, mai 08, 2016

Emmed - olge lapsemeelsed :)

 Eile sai aeg maha võetud ja tuletatud meelde, kuidas olla lapselik. Tüdrukutrits. Vahel on lapselikud tõeks pidamised targemad,  kuid sageli unustame selle. Kui mäng läheb sassi, alustab laps rõõmsasti mängu uuesti :) Aga mida teeb  suur inimene...

Istusin elus esimest korda mängu - liurajal :)

 Kaagvere tehti uus mänguväljak. KÜSK ja Mäksa vallavalitsuse toetusel. Kurb on minu meelest see, et erivajadustele lastele ei ole mõeldud. Suured ligipääsud algavad väikestest. Mitte, et Kaagveres oleks puudega  lapsi, kuid kellelegi võivad ikka külla tulla... Mullegi näiteks ja kuhu Tiia tädi puudega lapsi viib...

Pühapäeval 15. mail kell 12 on mänguväljaku avamine.

Mulle tegi oma papa liivakaste. Ei mingeid toetusi... Praegu olen selle üle uhkegi :)
 See olen mina. Helerin joonistas. Liivaga.
 Päevitasin maja taga. Sedagi esmakordselt Kaagveres oma maja taga. Nüüd olen eilsest päikesest lapiku päevitusega.
Emadepäeva kook mamma kohupiimast.

Õnneliku emaks olemist emadele! Hoidke alles endas lapsemeelsust!See aitab ka lapsi mõista paremini.

Kommentaare ei ole: