teisipäev, mai 17, 2016

Uskumatu :)

Eile panin niisiis facebook´i isikliku  abistajale tööpakkumise. Juunist. Uskumatu, kui jälle on kandidaate päris palju... Mulle tundub, et kahest - kolmest noorest võib tulla minu inimesed :) Kui nad kõik jääksid mu juurde tööle, siis oleks mul ideaalne ja väga mõnus suvi.... Arvestades eelnevaid kogemusi, siis võib keegi, kes mulle esmapilgul meeldib, ikka välja langeda millegi põhjusel...   Usun siiski, et paar tüdrukut, kes kirjutasid pikalt ja asjalikult, rõõmsasti ning kes uurisid siin blogis minu kohta infot. Kohtun kindlasti kõikidega, kes soovivad töövestlusele tulla :)  
Uskumatu, kuid on  tulnud nüüd aeg, kus tunnen turvatunnet,  et leian ikka häid isiklikke abistajaid :)

Võin sajaga ikka edasi rallita!

Kuigi mõni soov ja plaan ei lähe vist täpselt nii nagu ma soovisin ja plaanisin. Kuid ega ma ei anna alla. Kui üht moodi ei saa, siis saab teisiti - ringiga ;)

Kommentaare ei ole: