esmaspäev, mai 09, 2016

Vajan juunist suveks isikliku abistajat

Vajan juunist selle suve  tüdrukut s o isikliku abistajat.  Sest Katariina läheb suveks üle mere, kuid usutavasti sügisest tuleb tagasi. Aga  suvel soovin suvemöllu ja   asjalik olla. Ühesõnaga,  teha mõnus suvi 2016, mis jääks jälle paljudeks aastateks meelde :)   Minu  käteks - jalgadeks jääb edasi küll Helerin,  kuid arvame, et  kellegi käsi  ja jalgu  siiski veel vaja. Igaks elujuhtumiks :)

Seega, veel üks tüdruk/naine saab kindlasti tööülesannetes koos minuga naudida  suve! Ja saab uusi kogemusi ja kohtumisi, avardab silmaringi. Samas saan mina tema abiga väärtuslikult suveaega kasutada. Loomulikult, kui meil tuleb hea klapp, siis võib  ta jääda kauemaks, kui kolm suvekuud või tulla kord taas tagasi.

See blogitust ei ole siiski päris töökuulutust.  Kuid, kes juba saab pihta, mis on isikliku abistaja töö ja tööülesanded, see võib julgesti minuga kontakti võtta tiia.jarvpold@gmail.com . :)

Loodan siiralt, et seekordki on kandideerijad suht palju, kuid jääb vähemaks küsimusi, mida võiks kandideerijad enne juba iseendale selgeks teha, mis ja kelle juurde nad töövestlusele   tulevad. See hoiaks kõikidel aega kokku ega too ebamugavaid pingeid :) See EI tähenda seda, et küsida ja uurida ei võiks. Kindlasti võib. Mulle väga  meeldibki, kui tööotsija uurib ja küsib, kuid teab, kuhu ta  sattunud on :)
   

Kommentaare ei ole: