neljapäev, mai 19, 2016

Enne Saaremaad olen Tallinnas festivalil

11. juunil  toimub Stroomi rannas festival "Puude taga on  inimene"  www.puudetagaoninimene.ee Olen seal mõne maaliga.

Mul endal tuli just tunne nagu tuuritaksin Eestimaal.  :) Nagu mõni  superstar :) Ennast ajab naerma. Kord ei osanud sellisest kunstniku elust undki näha ega unistada ka...

Kohtume ka Tallinnas! Suhtleme! Mina usun, et suhtlemises polegi lõhet... Negatiivsus on küll olemas, kuid  hoopis muudes laiemates probleemides... Miks peaks juba eitav hoiak olema juba festivali nimes puude inimeste endi poolt... Võiks olla näiteks "suhtleme ja punkt!" või "siin oleme ja siia jääme!" Ehk olen liiga noriv, kuid minu kogemused näitavad, et negatiivsusega on hoopis raskem ja keerukam head tulemus saavutada... Arvan siiski, et festivali on väga vaja ning loodan südamest, et seekord ei vaju kuidagi laiali nagu eelmine kord...


Kuna ma annan taas intervjuud, siis mina ise avastasin, et ma olen lihtsalt puudest üle kasvanud :)

Kommentaare ei ole: