neljapäev, juuni 23, 2016

Shakespearis...

... olla või mitte, on probleem või ei ole ... :)

Kohtusin täna õhtul Katriniga, kes uuris arvuti- ja internetikasutamise harjumisest oma lõputöö jaoks. Ootamatult ilmnes, et mul arvuti kasutamisega ei ole ühtki takistust ning interneti lehtedega ei ole ka ettetulnud eriti probleeme... Katrin oli nõutu ja hämmingus - tahab just lõputöös näidata, mida paremaks muuta.
Mina ei saanud kuidagi probleemidega aidata!
Ma lihtsalt ei ole mõelnud, kuidas saaks mu kallikest varvastega veel paremini näpita (loe: varvastega arvutil töötada). Siiski, arvasime  mõlemad, et arvuti võiks olla ka liikumispuudega inimesele abivahend...

Veel kohtusin Marielliga, kes on loodetavasti mu järgmine isiklik abistaja. Proovipäev kokkulepitud.

Aitäh Kristile, et mul oli päris asjalik suveõhtu Shakespeari kohvikus!

Taaskord tõdesin, et olla probleemideta on päris tore olemine!
Vahetevahel.  

2 kommentaari:

kristi ütles ...

Hihi :) head jaani algust!

tiia ütles ...

Sulle ka :) Õhtul näeme...