kolmapäev, juuni 01, 2016

Osta või iga päev üks kodumasin :D ehk soovide täitumiste aeg vist

Mu hea vana elektripliit surigi lõpuks ära. Väga äkiliselt ja ootamatult. Nagu ikka tulevad head ja halvad asjad äkiliselt ja ootamatult. Ausalt olin ka uuele pliidile mõelnud viimased paar aastat, kuid pliit veel töötas kenasti. Lükkasin ostu aina edasi ja edasi.
Täna on peaaegu uus pliit olemas. Ootab poes koju toomist... Tegelikult tahtsin kirjutada hoopis seda, kui meeldiv teenindus on olnud alati  "Kodumasinate" kaupluses Võru tänaval.   Täna, kui käisin seal pliiti vaatamas ja ostmas, oli müüja sümpaatne noorhärra, kes tõesti hetkega (järjekordselt) sai aru, et ostja olen mina, mitte minu selja taga seisev Johanna. Suhtlesime suht pikalt ja palju. "Tõlgimist" ei olnudki vaja. Ja soovile, et soovitage pliiti ja nuppe jala ehk varvaste jaoks, reageeris müüja endast mõistetavalt nagu enamus ostjad esitaksid sellist soovi :)

Igatahes sellises meeldiva teenindusega poes võiks käia kasvõi iga päev! Kardan vaid, et lähimatel aastatel ei ole sinna kauplusesse mul asja... Kõik masinad on ju nüüd olemas!

Mul oli taas kaks väga toredat päeva. Sai vajalike ja asjalike asju tehtud, samas ka ilusaid ilmu naudita. Kohtuda heade sõpradega. Istuda sauna ees ja päevitada. Aitäh onu Valdekole maaliraami eest! On ikka kuldsed käed, mis oskavad tunniga raamida imeilusti maali.
Täna sai olla keset laste rõõme - alguses ei tulnudki meelde, et on lastekaitsepäev. Kuidagi palju lapsi oli keset Tartut... tükk aega arutasime Johanna, miks lapsi palju on... Rõõm oli kohtuda Liinaga.
Aitäh, Johanna paari päeva eest, mil oled olnud jälle mu isiklik abistaja! Need päevad on olnud mu jaoks väga asised ja meeldejäävad.

Ja kuumad päikeselised ilmad sobivad mulle. Neid ju meil nii vähe... Et tuleb olla igal võimalusel õues.

On olnud nagu unistuste ja soovide täitumisaeg.
See tekitab isegi natuke kõhedust juba... Kuidagi kõik on lennukalt hästi läinud... Peaks vist pidurdama,  muidu varsti pisarad jäävad jälle järele... Aga tegelikult olen omas mullis ja päris rahul hetke eluga.    

Kommentaare ei ole: