esmaspäev, juuni 27, 2016

Otsides isiklikke abistajaid, leian aga sõpru

Panin äsja taaskord tööpakkumise. Seekord cv - online portaali. Kliendihaldur Sirje tuli igati vastu, temaga suhtlesime enne jaani ka telefonisti... ja emailitsi... Aitäh talle, et mõistis ja sai kohe pihta, keda soovin leida ja mis töökohale! Alguses jahmatas kuulutuse tasu mind ära. Mõtlesin, et sinna küll ma ei pane... Sest mul pole selleks vaba raha... Aga mulle tehti heategu :)

Olen lihtsalt facebook´i  töpakkumistest pisut väsinud... See on küll hea ja kiire ja odavgi koht, kus tööd pakkuda ja otsida, kuid mulle tundub, et sealt leian uusi sõpru vaid.  Mul ei ole uute  sõprade vastu mitte midagi - ausalt ka - kuid vajan siiski endale isikliku abistajat, kelle abiga saata olla parem sõbergi...

Sõprus tuleb niikuinii isiklikke abistajatega. Varem või hiljem.

Võin siiski vist vähekene uhkegi olla enda üle, et kandidaaditest tüdrukud on mulle aitäh öelnud, et kohtusid minuga :) Mul samuti väga hea meel, et olen kohtunud uute toredate tüdrukutega ning võinud/saanud neile midagi julgustavat öelda eluks kaasa... Usun,  et miski minult jääb nendega...

Siiski vajan ka uusi isiklikke abistajaid... jätkuvalt...

Kommentaare ei ole: