kolmapäev, juuni 15, 2016

Mida kui kaua veel... KUI loetakse mu blogi, siis miks EI küsida minult... Saan aru, et loetud ikka arutatakse, aga siin on veel miskit muud. Selle linki http://foorum.perekool.ee/teema/ratastooli-tiia/ saatis mu tuttav... Õieti tegi, kuid nagu viimased 10 aastat mina ei loe kõiki komme... Kui kellegil on küsimusi, küsige palun minult :) Ma olen ju väga kättesaadav!
KUID
tegelikult on päris mõnus teada, et mõnel ikka olen meeles, ka negatiivsemalt... Lihtsalt neile on aeg kuidagi seisma jäänud... Sellest kurb... Kindlasti hakkan rahustama lähiajal kurjemaidki... siinsamas omas blogis, sest nad ju loevad seda - järelikult peaks ilusti toimima :)

  Aitäh neile, kes on mõistvamad ja positiivsemad :) , kes avastavad mu blogi ning ütlevad seda ka mulle isiklikult :)

Kommentaare ei ole: