neljapäev, juuni 09, 2016

Vajan ikka veel isikliku abistajat

 Pean kahjuks ütlema, et eelmisest tööpakkumisest ei olnud kuigi palju kasu. Kohtusin päriselt ja vaid näoraamatus tõesti mitmete asjalikke tüdrukutega, kes loobusid siiski isiklikel põhjustel. Kuid keegi ei öelnud, et nad ei soovi seda tööd ning  võib - olla paar tüdrukud tulevad edaspidi tööle veel.
Loomulikult mul on hetkel hästi keeruline olukord, sest mina ei saa samuti mitte kuidagi oma tegemistest  ega plaanidest loobuda - see on lausa võimatu. Samas saan aru tüdrukutest. 
Usun, et nüüd peaksin leidma abistaja, kes tuleb ja jääb kauemaks.

Panen selle töökuulutuse igale poole. Aga oma blogigi ikka:

Vajan isiklikku nais - abistajat.

Minu isiklikuks abistajaks sobid Sina, kui oled
kohusetundlik
usaldusväärne,
rõõmsameelne,
rahumeelne,
tolerantne,
julge ja keskmise füüsilise jõuga naine.
Töö sobib hästi üliõpilastele või lisatööna.
Isikliku abistajana on Sinu tööülesanne mind füüsiliselt abistada nii kodus kui  tööl, samuti kõikjal, kuhu lähen. St elan täisväärtuslikku elu Sinu abiga. Isikliku abistajana abistad täpselt nii palju, nagu mina soovin, nendes toimingutes, mida ütlen ja millega mina füüsiliselt toime ei tule. Naljaga võin öelda, et isikliku abistajana oled mu käed ja jalad, kuid mitte minu mõistus!
 
 Olen   tööandjana paindlik. Isikliku abistaja tööajas on Sinuga võimalik teha alati mõlemale poolele sobivaid kokkuleppeid. Töö avardab silmaringi, saad uusi kogemusi ja võib - olla ka uusi häid tutvusi iseendale.  Enda poolt luban rahulikku ja mõistvat töökeskkonda, vahel reisimist. Töötasu tunnihind on hea.
Ma olen väga õnnelik, kui saad mind abistada ehk tööl olla kuus vähemast 50 tundi -  veel parem kui parem! Kuid mu abistajaskonnas on peaaegu alati  mitu isiklikku abistajat.

Tööle soovin ja ootan Sind tööle nii kiiresti kui võimalik.
 
Huvi korral võta julgesti kontakti minuga: tiia.jarvpold@gmail.com või 5529317 (vastan ka sõnumile).

Kommentaare ei ole: