esmaspäev, november 07, 2016

Jõuludeks kaarte ja 2017 aasta kalendreid meilt

Jõulud lähenevad. Mina isiklikult ei suuda küll mõelda eriti jõuludele. Soovin, et see aasta tuleks mul jõulutunne täpselt õigel ajal, ei hetkegi varem... ega hiljem või jääks hoopis tulemata...        
Kuid siiski võib ju mõelda kallitele, keda jõulude ajalgi meeles pidada ja üllatada, soovida häid soove. Me Suu ja Jalaga Maalivate Kunstnike Ülemaailmne Ühingu jõulukampaania on alanud. Eestimaal 10 aastat :)  Jõulu pisikinke, kaarte, pakepabereid jm, võite vaadata SJK Kirjastuse lehelt
http://www.sjkkirjastus.ee/?doc=10014  
ja loomulikult osta ka :) Väga soodsate hindatega!!!

Minult aga ei ole siiski ikka veel  kaarti ega kalendripildi. Ma ei oska tõesti öelda, miks see nii on... Enda meelest olen maalinud häid maale, millest saab kujundada väga ilus kaart... Kuid küll ükskord saab osta ka minu kunstitooteid ;) :)
Minu jaoks on tähtsam muu. Ja ega ma väga ei põegi, et ametlikult veel kaarte pole. Ausalt. Teen tööd. Naudinguga. Südamega. Maalin. Korraldan näitusi. Rõõmutsen, kui ühingul läheb hästi ja saadakse meie kunstist sära silmadesse. Unistan suuri unistusi, sest arvan, et mu saavutuste võimalikud piirid on veel ületamata... :) 

Kommentaare ei ole: