laupäev, november 19, 2016

Suur ja väike Silver

Eile õhtul tuli suur Silver ootamatult väikese Silveriga uksest sisse, öeldes: "Leidsin lapse!"

Eilne õhtul oligi mu jaoks hoopis teisel lainel. Ootamatult, kuid mõnusasti. Rõõmsasti.

Kiigutasin väikese Silveri magama. 
Muideks, ma polnudki enne tänapäeva turvatoole oma jalaga puudutanud... Oleks olnud mul omal ajal oma lastega selline , oleks palju asju lihtsamad olnud, mugavam...


Väike ja suur Silver.

Väike Silver sai suure Silveri kampsu. Mul mõned lasteriided alles, kui nad  väikesed olid... 
 Appike, siin näeb tuppa kohutavalt sassis, tegelikult vahetevahel ongi kerge sassis olemine mõnus :) "Valvasin sügava ööni kahte Silverit ja üht kass Pätut, kes kartis paaniliselt väikest Silverit.


Täna hommikul. Väikese Silveri emme Hannaga mõtlesime, et teeme kolmekesi foto. Suur Silver  klõpsutas. 
Hanna - Liisa oli mu isiklik abistaja eelmise aasta suvel. See neile, kes nüüd mõtleb, kes on Hanna... Ja suur Silver ja Hanna saavad siiani omavahel läbi. Sellepärast juhtusidki linnas kokku ning tulid koos koju ja külla.


Hästi mõnus vaheldus töistele ja keerulistele nädalapäevadele.  Ma polnud aastaid  nii väikest beebit näinud. Väike Silver natuke üle kahe kuu vana. Nii armas tunne tuli minu sisse taas. :) See tunne tuleb igakord, kui lastega olem...

Kommentaare ei ole: