esmaspäev, september 18, 2017

21. septembrist Pärnu Haiglas minu näitus...

..."Sõprade hingekeel"
 Selle näituse pühendan oma kalli inimesele - Karelile, kelle üks viimaseid soove mulle oligi teha mu näitus just Pärnu Haiglas. Taaskord mõtlen, et sellest rääkis alles eelmine aasta detsembris... Ta uskus, et annan haiglale oma maalidega rõõmu ja jaksu juurde, niing mu kunsti näevad paljud... Mina usun nüüd, et Kareli hing, kus ta iganes ei oleks, jääb väga rahule ja rõõmustab näitusest... 

Järjest sagedamini on mul see tunne, et unustakse ära sõpruse või üldse suhete juures hingekeel. Mõeldakse tihti kõike muu peale... Tihti ei ole aegagi kallidele inimestele... Olen tähelepanud, et helistades on juba kiire kõne lõpetada - ei ole aega rääkida...
Haiglas võiks olla rohkemgi hingede keeli. Arstidel. Õdedel. Seda ei saagi kuskil diplomi eest õppida... See peab ikka seestpoolt tulema... 

Kuna seekord näituse avamist ei ole, siis pärnakad, kes soovivad minuga kohtuda 21. septembril ehk saame haiglas näituse kohas (ma isegi ei tea veel, kus see võiks haiglas olla) näiteks õhtupoole kella 16 paiku, lähme kuhugile kohvi jooma.  Siis saaksime rääkida värvide maailmast ja kunstist,  üldse kunstniku elust. Aga helistage mulle numbril 5529317. 

Mu maale saate aga minutagi näha. Täna ei oska veel täpselt öelda, kui kauaks näitus jääb Pärnu Haigla, kuid usun novembrini päris kindlasti. Täpsustan hiljem, kui kauaks jääb. 

NB! Ärge palun  haigeks jääge, et sattuda haiglasse,  et näitust näha 😊

Kommentaare ei ole: