reede, september 15, 2017

Võru raamatukogus...

... võtsin täna näituse maha Hanna ja pisi Silveriga. Meid aitas direktor Inga.
 Vastuvõtt ja ärasaatmine oli hästi hästi soe ja sõbralik. Kuna köhatasin paar korda - ümberringi ju viirused juba möllavad - siis tõi direktor Inga Võru mett, et sööksin paar ampsu. 😊 Jätsime sõbralikult kohtumiseni. Võru Raamatukokku läheksin igal ajal tagasi kas kunstniku või ka kirjanikuna.
Ahjaa, direktor Inga küsis, kas järgmise aasta maalimisühingu kalendris minu pilt ka on, seda oodatakse. Pidin kahjuks ütlema, et mu teada ei ole veel. Aga miks´ile ei osanud mina vastada... Siiski on mul hea tunne, et Eesti inimesed ootavad mu pilte jõulukampaania ja kalendrisse, järelikult olen pugenud südametesse oma kunstnikuna 💖 Minu aitäh selle rõõmu eest! See, et mu värvidega mäkerdamist nii moodi tunnustadakse, on mulle suur jõu ja energiaallikas edasi mäkerdada 😉
Pärnu ootab nüüd näitust...

Kommentaare ei ole: