laupäev, mai 19, 2018

Oli päev nagu päev ikka

Selle aasta üks oluline asi sai täna tehtud. MTÜ TM  Loovuse majandusaruanne esitatud. Päris hea oli aasta 2017. Olen väikese MTÜ tegevusega rahul. Alati võib ju paremini ja suuremini teha, kuid momendil on siiski hästi.
Meil on väga hea kokkuhingamine. Omavahel. Ja aitäh raamatupidajale Leale, kes on olemas alati, kui on  tähtsamaid ja rumalamaid küsimusi, ning kes paneb kõik arvud klappima.
Ajame rahulikult ja tasapisi oma asja.

Mäkerdasin pooleli oleva töö kallal. Tahan selle kuu lõpuks valmis teha. Lubasin... Igatahes raadios tuli just see laul - super hästi läks uue maali mõtega kokku.  Laul hakkas kummitama... Ja mõtlen ka maalile... Maali saab ehk homme edasi mäkerdada, värv peab kuivama... Just see õnnesaladus peaks maalil kõlama jääma...

Ja siis mõtlesin päev otsa. Nagu ikka igal päeval. Mõnel päeval on lihtsamad mõtted. Mõnel päeval on keerulisemad mõtted.
Kurb, kuid mul on tunne, et me sõnadega hävitame vaikuse, mis võib aga palju enam kõneleda... Kaob see telepaatia, mida peaks olema sadade kilomeetride kauguselt kahe inimese vahel... Ma ei mõtle tõesti mitte vaid armunute vahel, vaid üleüldse inimeste  vahel... näiteks ema ja lapse vahel... Ollakse rahul rahaga ja kiirusega ja nutitelefonidega... Kas see ongi kõik, mis väärtustavad praegusel ajal elu - olu... See teeb kõhedaks.

Võib - olla olen vanamoeline, et igatsen tundeid, mis oleks päriselt silmades ja naeratustes, lihtsalt vaikuses... ja ... Päris tundeid ei saa kustutada ega prügikasti klõpsata...  Neil on vaid algus... 

Usun, et täna on tegelikult millegi algus.
Ma  veel ei tea, mis see on. Küllap ikka head.

40 aastat tagasi oli hästi soe kevad, Nagu nüüd. Olin paljajalu õues ja...  arvasin, et mul on venna. Ammune päev ja hetk on tänaseni meeles.
Nagu oma laste sünnid...

Ahjaa, Salu kool ootab mind külla, kui mina oleksin nõus minema. Loomulikult olen. Loodan, et sügisel , sest õppeaasta ju lõpeb õige pea... Neil on kahju, et ma ei saa konverentsil osaleda. Nii vähemasti vastati. Pole hullu, küll jõuan veel igas kohas osaleda ja olla ja möllada!

Tegelikult tänane päev täiesti hea, kui mõni pipratera sees. Sai head tehtud  ja head vastukaja 

Kommentaare ei ole: