neljapäev, mai 10, 2018

Sõbralik ja kiire vastus

Hommikul oli postkastis Greencube OÜ müügi- ja arendusjuhilt ja juhatuse esimehelt Henrilt sõbralik vastus. Invamaja muretsemine on nagu maja ost. Mulle tundub nii, kuigi ei ole iial ennem maja ostu uurinud ega sellega  tegelenud.

1. Leida mul sobiv maatükk.
2. Minu raha ja eelarve.
Soovitati KOV poole pöörduda. Muid rahastusvõimalusi nende teadaolevalt Eestis ei ole kahjuks. Võimalus on korter müüa ja selle eest soetada maja.

(Jäin mõtlema, palju on üldse Eestis puudega inimesi, kel on oma korter ja seesugune võimalus maja ostuks üleüldse...)

Täna julgevad pakkuda invamaja juba siis ka minu soovidest tuleneva visuaalse majamudelile invamajale vajalike seadmete ja varustusega. See tähendab, et saame lähtuda nii ümbritsevast arhitektuurist, hoone paiknemisest krundil jne.
See meeldib mulle. 
Kui ma esitaksin kõik omad soovid, millest eile õhtul kirjutasin, siis peaks küll väga uhke invaloss tulema! Aind sõna inva jätaksin lossi ees ära... Nii puudeline mina ka ju ei ole, et loss peaks olema invaloss!!!

Niisiis, nüüd tean, mida soovin paari aasta pärast sünnipäevaks - lossi...
Natu higistada ja vaeva näha, egas see unistust pole ka ebareaalne.

Kommentaare ei ole: