teisipäev, oktoober 05, 2021

Jess, minu näitus Leevi rahvamajas


 

Tõesti eile oli minu päev.

Selle näituse kokkuleppe tegime eelmisel sügisel Väimelas... Eile helistas Leevi rahvamajast Anu, küsis, kas mul meeles ning kas teeme ... Kilkasin "Jaa - jaaaa" Kusjuures ise olin mõelnud mitu nädalat sinna kirjutada ja tuletada meelde... Sest mu kalender - märkmik tuletas meelde. 
Hästi vahva, et hingasime ühes taktis. 
Keegi ega miski  ei unustanud...

Usun, et 72 näitus saab olema imevahva!

Päris näitusest on möödas ülepoole aasta, muide. Tundsin, et miski on puudu...
Pärnu EEEE õhtul oli küll kaasas kolm maali, mini näitus nagu - kuid see polnud see tunne. Oli EEEE tunne, mitte näituse tunne.

Detsembri algguses laulan loodetavasti kontserdil... Ise ka pean selle hulljulge väljakutsega harjuma....

Kommentaare ei ole: