laupäev, oktoober 30, 2021

Molutamispäev

 Teen molutamise päeva. Aeg - ajalt teen niisuguseid päevi, kus justkui mitte midagi ei tee, kuid teen vahel rohkem kui mõnel asjalikul päeval. Siis saab palju rohkem mõelda ja paika panna.

Molutamine on kunst. Sedagi kunsti peab kogema. 

See minu aeg. 

Ehheeee, mind häirib viimasel ajal  moesõna "kvaliteetaeg".  Minu meelest, aeg, mis  on  üleüldse meile antud, peab igas hetkes olema kvaliteetne aeg. Särav. Rahulolul. Kuidas jagada oma aega mittekõlbikuks... .- kõlab kuidagi narrilt...  Kas me tööaeg ei peaks olema ka super, või uneaegki... Me eluajast peab siiski iga sekund olema see pärl, mis hästi elatud ja lihvitud. See kõik on ju meie oma aeg. Minu oma aeg.

Mina oma ajas teen omi valikuid.

Täna sain hästi palju mõelda... iseendast iseendale. Püüdsin leida tasakaalu endast ja enda ümber. 

Ei teinud füüsiliselt õieti midagi.

Südamest ja vaimselt aga palju...

Üks kurb valus hetk. Helistasin hooldekodu. Püüa selgeks teha ootajale, kes niigi on kõigest eemal ja kaugel ja kellele oled olnud elus suur armastus, miks ei saa siiski külastada... Südamesse torkas, et ma ei suuda niigi vastu anda praegu, viivuks külla minna... Pean midagi välja mõtlema, mingi nippi...r kuidas anda oma tänu - armastust siin maailmas, kus tahetakse kriips peale tõmmata igasugustele armastustele...

Kommentaare ei ole: