esmaspäev, august 14, 2023

Tahtmatult saame olla peaosalised üksteise eludes

 

Sain emaili  Margotilt üle aastate.  Ta palus, kas võib seda pilti kasutada, oma töökoha teda tutvustavas postituses. Saan aru, et Lifekeskuse facebooki lehel. Ja Margoti Tartu aegadel olin ka  mina peaosaline - kirjutas Margot mulle täna. 

Minagi võin  öelda, et Margotki on olnud umbes kaks aastat   mullegi minu elus peaosaline isikliku abistajana. Margotiga tegime 27. augustil 2009 Lille Majas minu  esimese näituse. Pilt ongi siis tehtud.

Nii kummaline, päeval käis peas läbi korra Margoti nimi ja õhtul loen ta emaili.  

Veel enam on lahe mõelda, kui lahedad  isiklikud abistajad on  olnud mul ikka. 

Tunnen, et mul jälle energiat. Olen tõusnud natuke kõrgemale. Vahel ei saa arugi ma, vist, milliseid jälgi jätan käies peaosalisena omas elus... 

Paar päeva tajusin, et miski langeb minus, kuigi kõik näis ja oligi hästi... Aga see teine teema taas...

Aitäh Margotile ja mullegi, et oleme olemas.Kommentaare ei ole: