laupäev, august 05, 2023

Usutavasti...

 

... kõlavad jälle mõnusad viisid Germam Gholami lauluõpilastelt 2. septembril Pai villas. Täpsem info lähiajal... Ja tõenäoliselt mina laulan kaks laulu. Vähemasti püüan Germani juhendamisel selgeks laulda kaks laulu. Kolme vist ei jõua... 
Siis on mul repertuaaris viis laulu juba. Lahe.

Usutavasti tuleb mõnusalt asjalik suve teine poolgi ja sügiski. Ma ei mõtle sügisele kui pimedale ajale, sest esiteks juba sellepärast, et sügis meeldib mulle meeletult värvide poolest. Kindlasti värvide rohkus ei saa olla sünge pimedus, vaid pimedaid tunde vaid ööpäevas rohkem, kuid siiski värvid püsivad... Aga usutavasti saan hakata tegema neid asjugi, mida olen tahtnud teha ning olen vaikselt teinudki, kuid võiks suuremalt ja hoogsamalt teha. 

Usutavasti tuleb mõni hea minulik isiklik abistaja üks hetk jälle juurde leida. Et mitte iseenda ega ka isiklikke abistajate heaolu unustada. Kõikidel on kõige  tähtsam iseolemine omas elus. Iseolemisele kulub maksimaalne aeg. Minulgi on see nii. Teistele pühendume alati vähem aega... Seega siin peitub vastus, miks otsin järjepidevalt isiklikke abistajaid... Minu ja mu abistajate meelest on see igati normaalne edasi minekuks... Mine tea, võib - olla need, kes tulevad julgesti mu ellu isiklikkeks abistajateks, vajavad ka mind. Ma ei mõtle ainult töötasu vajadust... Vastastikune vajadus on sügavam, kui füüsiline abi ja raha... Raha lihtsalt peab olema, seegi eluks vajalik energia või vahend - kuidas keegi mõistab...  Aga igas ametis on või peaks olema see säde, mis teeb töötamise - olemise üksteisele võluvaks...

Kommentaare ei ole: