kolmapäev, august 09, 2023

Vahel on HEA mitte leida...

 

... poodides vajaminevaid asju ja juppe 😋 Tule koju poest nagu pettunud ja räägi inimestega taas uuesti jumal teab mitmendat korda vanat juttu, et näe vaja... Ja siis ühekorraga ongi asjad ja jupid topelt olemas 😂 Kui palju on ikka ülejääke ühel inimesel, mida teisel inimesel vaja läheb ega ei osata kohe pakkuda lihtsalt teisele... Ühest väikestest juppidest, kardinapuukrõpsudest, mida näiteks Prismas tagaajasin, mida ei olnud sel hetkel riiulis, sai alguse jällegi kodu muutmine. Ikka paremaks. Ilusamaks. Ühest vanast sahtlist näiteks tegime teise arvutilaua mulle jala jaoks - sedagi olin ka mõnda aega soovinud ja sellist on poodides keeruline, kui mitte võimatu leida. 
Ja igati vahva on see, et mu kõrval on olnud pea alati oskuslikud loovad inimesed, kes meisterdavad nagu eimillegist mõnusaid asju. Kui saaksin,  oleksin ise ka selline. Usutavasti.
Lahe on teada, et minu elamises leidub neid tööriistugi, mida tänapäeval üksiku naise kodus vist eriti ei ole. Lööktrelli küll pole - täna oleks tarvis läinud 😂

Mulle ei meeldigi enam väga kaubanduskeskused. Pigem käin pisipoodides, kus saan  sama kauba ostetud. Eriti toidukauba.

Pildil näeb poest tulek välja. Tavaliselt tassin ka ise kotti / kotte tuppa... 

Kommentaare ei ole: