pühapäev, jaanuar 07, 2024

EH...

  Arvasin, et mul rohkem kannatust... 😂

Sain jõuluks õlivärvid. Eile vaatasin isikliku abistaja Mergega, kas tuubide korgid tulevad kergesti lahti.     Tulid. Tulevadki. Aga aval veel mingi paberkork, mida eile me kumbki ei pannud tähele. Ja ühe sellega mässasin mingi poolteist tundi, siis vütsin igaks juhuks teise tiuubi - ehk õnnetub värvi ka näha... 

Noh, ei. 

Sellist pakendit värvidel pole mina enne veel näinud, et torkad terava otrsaga ja ta lihtsalt ei lähe katki.😋 Turvalised värvituubid.

Siis saigi mu kannatust otsa. 

Võtsin vanad värvid.
Sest mul oli meeleolu, et teeks täna õhtul ka esimese  tööõhtu kunstnikuna  sel aastal. Kolisin oma ateljeega isikliku abistaja Mary Angela abiga ette tuppa uue radika juurde. Ruumi vähem, kuid soojem. Jahedas ma ei suuda´maalida. 
Otseloomulikult mäkerdasin ka vaipa sinise värviga. Pesin runnikene. 

Ei ole hullu.

Tean, et maal saab olema vahva,

Õhtu on olnud nauding. 

Kommentaare ei ole: