neljapäev, jaanuar 11, 2024

On ikka lõbus elu!

Palju asju on head ja normaalsed, palju asju on ebanormaalselt ja natuke halvemad. Probleeme tegelikult ei ole olemas, on vaid head lahendused! Normaalse ja ebanormaalse vahet ei tee keegi tegelikult vahet.

Mitu päeva pole kirjutanud, aga tegemist on olnud palju. 

Täna näiteks ütles veeboiler üles! Nagu ikka, kõik asjad juhtuvad ühekorraga. Üks ai laheneb ära, juhtub teine. Mul on lõbus! Ja veel - saime teada ühe ägeda väikese asja, millest saate küll kuu lõpus rohkem teada, aga ma lähen kelgumatkale! Nagu ma aru sain, meie lahe seltskond vahetas isegi matkafirma ära, et minusugune hullumeelne ratastoolis istuv printsess tahab ka äkki kelgumatkale minna! 😂😂😍 See on päris huvitav kogemus ka neile, ma arvan. Alguses oli tõukekelgud, mis minule ei sobiks... Nüüd on mul vaja vastutada, et ma 2 tunniga kelgu peal jääpurikaks ei külmuks! Ma tean et seda ei juhtu, ma olen kuum tüdruk! 😘 Arvan, et firmale ja inimestele on see omaette avastamisrõõm!

Nojah, mul tuli praegu meelde, et kunagi ma tahtsin mägedesse ronima aga alustiks ikka väiksematest mägedest 😄 Ei ole võimatuid unistusi, peab lihtsalt rääkima oma soovidest! Ja kõik tuleb kolinal kätte!

Ja elu ongi lõbus!

Kommentaare ei ole: