pühapäev, jaanuar 21, 2024

See on uskumatult kurb...

 

Ma ei mäletagi, millal ja kus Märdiga kohtusime... Millegipärast arvan, et Märt leidis mind kuidagi netis, võib-olla mu koduka kaudu... 

Ta oli aastaid minule ka olemas... Vahepeal suhtlesime suhteliselt tihti...  Viimasel aastatel vähem.. Viimati nägime Märdi raamatu "Mann ja Roosa Rott" esitlusel aprillis 2018. 

Jõuluajal lugesin facebookis, et Märt lahkus ... 

Oli uskumatult kurb... Noor hing... 

Märdi abiga sai tehtud Ristteel minu esimesi näitusi. Tartus. Aastaarvuga võin eksida, ehk 2010 sügis... Sai külas käia... Märt käis mu sünnipäeval oma esimese tütre Wilmaga... Ta hoolitsev ja armas isa...  Oli alati abivalmis ja mõistev, aus. Hea naljaga.  Säravate silmadega. Pühendas end Jumalale...  ja kindlasti ta oskas näha väikseid asju...

Olin tema elus pisikese rolliga, nagu mulle endale tundus, aga samas ütles mulle mitu korda, et olen talle eeskuju... Mul oli sellest hea meel... 

See on minu mälestus Märdist. Ma ei leidnud rohkem pilte, kui see siin... mu sünnipäevast 2009...

Ilusamad pildid jäävad südamesse...

Kommentaare ei ole: