pühapäev, jaanuar 14, 2024

Mitte 25 enam!!!

 Olen ikka alati lubanud oma juuśtega harjutada patside ja  soengude tegemist. Noortel, isiklikkel abistajatelgi. Täna harjutas  Mary Angela. Oli rahulikult selleks aega.

Aga jäin hoopis mõtlema, kui palju minu ealisi naisi julgeks leppida tänase Pipiliku patsidega ja kui palju välja kannaks 😋😉😏😃 Kindlasti on peale minu veel palju neidki, kuid arvan, et mitte eriti palju...  
Minu sees elab siiski lapsemeelne hing. Mul on päris kindel tunne olla ka 9 aastane Pipi, kes oli tegelikult vägagi iseseisev ja isepäine tüdruk. Justkui mina... Usun, et jään igavesti printsessiks. Sest ma olen loodud lapsemeelsusega. Mina ei oska olla vist tõsiselt raamis proua ning ega ma ei kujuta ettegi, milline peaksin olema sel juhul, kui tunneksin enda vananemist... Aga õnneks ma tunnen. et olen alati 25... Kuid tihti arvatakse, mina isegi arvan, et olen nooremgi... Ehk siis, ma ei mõtlegi oma vanusele - milleks, ma tõepoolest selleks vajadust ega põhjust... Lihtsalt olen. Olen selline nagu olen just siin ja praegu. Aastad lihtsalt teevad kogemustega rikkamaks, et edasi kulgeda... Ja kui välimus polegi lapsik, siis hingest võib tulla kerge lapselik naer...
Pipilik mamma 😋😍😂   on olla päris lahe.Kommentaare ei ole: