neljapäev, aprill 11, 2024

Täna sakkis kõik...

 ...lõpptulemus, mitte midagi ei sakkinud! Kõik on normaalselt hästi.

Algas kõik eilsest peale, nägin magama minnes kummalisi lennukitulesid, hästi madalal. Sel olid sinised ja valged tuled... Väga võimalik, et oli lennuk, ma ei ole pimedas drooni näinud, äkki oli droon, või oli UFO... ? See viimane meeldiks mulle kõige rohkem 😜 Oleks ju tore teada, et üks kord elus näen UFO-t 😃 Ma isegi ei kartnud. Loodan, et nad on ehk normaalsemad, kui mõni inimene... 😂 

Siis ma sain teada, et minusse kiindunud või lihtsalt taheti mind proovile panna, et enda ihasid rahuldada 😂 Jah, ma ei ole niisugustel teemadel väga bloginud, aga see ei olnud esimene ja vaevalt ka viimane kord... Paraku ma pidin talle pettumuse valmistama, kuna ma olen hetero 😂😂😂 Mul pole mitte midagi teistsuguste inimeste vastu, päriselt ka, aga mingi taktitunne peaks ikkagi igaühel olema... Aga mul oli vähemalt lõbus! 😃 Ja ma sain küsida, mis on tõeline armastus... Loodan, et ehk jäädi mõtlema...

Täna oli tähtis meil tähtis koosolek. Kõige naljakam, et ma ei suutnud otsustada, mida ma selga panen 😀 Vahetasin 3 korda enne koosolekut riideid 😀 Nagu läheks kohtingule! Armas taevas, mis siis saab, kui ma päriselt kohtingule lähen? 😀

Veel mitu-mitu asja enne koosolekut sakkis täiega... Mõtlesin, et lähen hulluks, mul on juhe koos! Aga ei, lõpp hea, kõik hea! 😊 Hetkel ikkagi jätkan juhatuse kaaslastega tõsiste asjadega ka. Loodan, et lõpptulemust näeme siis, kui ma ja on uues kuues! 😎

Ja veel üks väga tähtis asi, kuna ma jälgin müügikuulutusi, siis täna tuli mu ellu üks mõis, mille ma ära armusin! Ka mõisa võib ära armuda, kasvõi korraks!

On küll hästi palju naeru, aga tegelikult oli väga töine ja väsitav päev! 

Kommentaare ei ole: