reede, aprill 19, 2024

Tühi tunne

 On olnud palju.

Hetkel on mul tühi tunne. Ei, mitte väljapigistatud  sidruni tunne... Lihtsalt tühi tunne. Selline rahulik. Natuke väsinud. Natuke mõtlik. Natuke mitte-midagi sooviv. Natike igatsev, kuid mida või keda, ei tea.

Teha oleks ikka  palju.
Kuid ei viitsi miskit teha. Kõik  vajalik oleks nagu tehtud. Samas ei tea ega oska,  mida järgmisena teha... 
Olen lihtsalt. 
Algab nädalavahetus...
Tahaks minna kõigest kaugemale. Ise. Üksinda. (Abistajata. See soov on mul ka vahetevahel... Kuhugile välja minna ma ju üksi ei saa... Seegi võib vahel olla lihtsalt väsitav. Kuigi mul on super head isiklikud abistajad, keda saan usaldada ja nii edasi. Kuid siiski...)
Olla vaikuses. 
Leida hetkemõte.
Üles otsida uuesti iseend.
    Teada, et tühi tunne toob ja loob head. Et pole üldse tühine...
Minna tantsima... Tantsima kas või kujutluses...

 

Kommentaare ei ole: