reede, jaanuar 05, 2007

Homme UNISTAMA

Homme lähen sellel aastal esimest korda linna ja üleüldse pistan nina esmakordselt õue. :) Vahetevahel tundub, et elu seiskub aeg - ajalt pisiasjades. Minemises kuhugile. Iga jaanuarikuus tundub, et aeg on justkui paigalseisus.
2007 a neli pool esimest päeva on lennanud kiiresti. Mõni päev veel ja ongi vanaviisi tunne taas. Nagu polekski olnud lõppu ja alguse habrast vahetamise hetke.
Harjume kirjutama uut aasta numbrit, mis peagi vana :)

On olnud jaanuarikuid, mis on sügaval enda sees veninud. Alateadvuses. Alles palju hiljem olen mõelnud, et jah jaanuar oli kõige igavam kuu, kus oli kõik nagu kellavärk ning õue sai mõned korrad, masendus... :) (nukkerrõõmus naeratus). Võib - olla on uskumatu mõista, et mul on lootusetuid hetki...
See on elu.
Kõikidel on lootusetuid hetki.
Mul neid rohkem jaanuarides.
Olen säästnud lumes ratastooli lükkajaid :) Talveks oleks vaja saanidega kelgu, mitte ratastooli :) Lapsena oligi mul soomekelk. :D
Homme lähen siis "Unistamise võimu" koolitusele. GNLD´s. Lektor pr Ave Eero ei ole otseselt GNLD´ga seotud, olevat hea koolitaja. Teema on küll minu jaoks väljakutsuv. Usun, et pool unelmat tuleb ärist. Aga usun võtan loengust tohutult rohkem, kui pappile unistmine/mõtlemine.
Rahast tuleb nõnda palju unistada, et mitte olla õnnetu. Üksnes rahahunnik ei tee õnnelikuks. Raha puudumine teeb õnnetuks küll. Raha on naljakas asi!!! Raha pole kunagi palju, alati on vähe.
Kuid koguaeg unistada rahast - siis minu meelest kaoks ka eluväätus... Inimlikkus.
Nii ma loodangi saada veelkord kinnitust, et UNISTAMINE ON HEA. Olen pooleaasta üsna palju unistamisest. Siinkohal ma ei hakka end kordama. Võib - olla teen seda elavalt homme :)
Öö otsa mõtlesin, et mul on elus pagana hästi vedanud kõigele vaatamata!!!!!!! Mõeldes Padjainglikesele ja tema vanematele...
Minule on antud iseseisev mõtlemine ja otsustamine. Omaenda elu. Kuigi päris iseseisvus tuli väga raskelt läbi pisarate.
Mind on teistmoodi amastatud. Lihtsal viisil. Loomulikult. Siiralt.
Ja mina ei olegi arugi saanud, mida erilist on mulle tehtud või mida ole ise teinud, et elan sellist elu nagu elan...
Olen vist siiski õnnetähe all sündinud :)

Kommentaare ei ole: