esmaspäev, jaanuar 22, 2007

Tõelised reeglid

Lugesin Babara De Angelis´i "Tõelised reegleid", mis on nö 25 tõelist reeglit, kuidas leida oma minale õige mees. Minu meelest laienevad need 25 reeglit üldse kõikidele suhtedele. Kirjutan välja 5 reeglist Jääda iseendaks üheainsa lõiku, mis mulle hullupööra meeldib (olen isegi seda tõde korduvalt korrutanud :) ):

"Te olete siis ainulaadne. Kogu maailmas ei ole tema jaoks teist niisugust naist kui teie. See on teie toredaim omadus - teie ainulaadsus."

Jutt käib iseendaks jäämisest.
Olen nii elevil raamatust, et tahaks kohe maailmatult pikalt sellest kirjutada :) Ma jäin mõtlema, et ma ei suudagi enam mitu aastat vanade reeglide järgi elada. Võib - olla sellepärast ongi mu elu nii palju rõõmsamaks ja aktiivsemaks läinud nagu on :)
Ok, meest pole ma veel leidnud ;) :P :) Aga ma küsin ikka ja jälle iseendalt, kas suudan taas end kellegiga siduda... Peika otsimine ei olegi mu paanika, kinnisidee... Mitte mingi tegevus ei tohiks muutuda kinnisideeks, siis jooksebki kõik liiva :)
Kõik hea tuleb täpselt õigel ajal :)
Ja kui on meeles 25 tõelist reeglit, siis on küllalt raske elus parimast mööda panna :) ;) Kuigi igasugused suhted on tõelised keerulised :) Veelgi keerulisemad on suhted iseendaga :) Kas me suudame olla iseendale ainulaadne...

Kommentaare ei ole: