neljapäev, jaanuar 18, 2007

Lift!!! Aga kogu elu MIKS on iseenda jaoks ennekõige

Olin Tartu peal. Olid tõsised asjaajamised.
Kohvitasime Mariga enne bussiaega Kaubahalli Du Nord´is . Teistkorda Kaubahalli lift jamas paari nädala jooksul. Esimene ei saanud me Dianaga liftiga üles tõsta. Kuid täna lift lihtsalt ei suvatsenud 3 korrusele järgi tulla, et meid taas alla sõidutada. Keegi proua hakkas lifti veaga tegelema. Jooksma üles - alla. Me ei jõudnudki lifti tööle hakkamist ära ootada. Tulime trepist alla paludes leti juurest noormehe appi. Hästi meeldiv noormees oli, ütles, et ta pole ennem ratastooli alla lasknud trepil ja kohe julgete anda riski :) Aitäh talle!
Kaubahalli liftiga keeldun teatud aeg sõitmast!!!

Eile Vana - Kastres oli bussijuht hästi tore ja abivalmis. Üldse ei tekkinud küsimust, kas mu ikka on puue või mitte. Vaid tõttas kohe appi sisenemisel ja väljumisel. Ta on vanem bussijuhihärra, kes varemgi aitanud. Igakord naeratab. Tuju läheb kohe paremaks, kui parajasti ongi pisut halvem tuju, hea meeleolu läheb veel paremaks.

Diana väitis eile: olen esimene boss tal, kes ravib tema deprekat :) Uskumatult hea on kuulda, kuid iseend paneb mõtlema, kas olengi nii positiivne...

Eile oli väga hea GNLD koolitus MIKS. Minule isiklikult sai selgeks MIKS mina üleüldse elan ja sealjuures tegelen ka GNLD´ga. Seda MIKSi ei ole vaja teistelt küsida, miks sa näiteks oled või ei ole, vaid on vaja küsida iseendalt. Uskuge, ka see on harjumuse asi leida omaenda MIKS a´la närivadele küsimustele. See on raske. Kuid, kui on MIKSidele enda jaoks poitiivsed vastused olemas, on kerge eluga ja igasuguste muudatusega elus edasi minna :)

Ja veel aitäh uuele naabrimehele, kes aitas täna trepil üles tõmmda Maril mind !

Kommentaare ei ole: