laupäev, veebruar 24, 2007

Tiiatibu sünnaläbust

Ongi möödas seekordne sünnipäev.
Nüüd peaksin ütlema: ah küll olen vana juba! Ma ei tunne end keskea kriisis :P Kuigi äsja öeldi mulle, et lõhun ise sillad suhteni. Võib - olla tuleneb see minu vananemist... Ma ei mõista, kuidas aru saada sellest, kui mehel oli nädalaid materiaalseid raskusi läbule tulemisel, aga täna ütles, et oli üleliia palju tööd... Aa eile vestlesime veel ning tal polnud üldse tööd... Segane värk! Kurvastuseks, ma ei ole enam sinisilmne tüdruk, kes läheb "õnge" igale sõrmenipsule. Ma sooviksin suhtest rohkemalt, kui valesid sõnu, mida ütleja ise ka ei usu, ja vaid sexi!

Eile oli küll mu elu super sünnipäev Waide motellis. 40 aasta jooksul võis ju kord möllada! Päev oli hästi - hästi - hästi mõnus.
Elu sees ei ole ma nii geniaalseid kinke saanud, kui seekord. Piretit ettekanne "Kallis kiireloomuline juubilar", mis pani naerust kõhu valutama, kuid mis oli pihta ja põhja kirjutatud. Jaanelt ja Andzelikalt "Elurõõmu Diplom", mis läheb kindlasti seinale, et ma kunagi elurõõmu ära unustada. Mari -Liisilt "Swot analüüs Tiia Järvpõllust", mis on jumala täppi, siitki on meeles pidada minu omad nõrkused ja ohud. Jne. Jne. Jne.
Läbul oli kõike parajalt. Eriti minu kelmikust :) :P Palusin igaühel shampust juua joogikõrrega, see oli hea võimalus sõpru proovile panna, kuidas teha midagi teistmoodi ehk minu moodi. Kõik tulid ülesandega toime. :)
Viktoriini "Tunne Tiiat", 40 nipiga küsimust koostasin enda kohta ise. Viktoriini võitis Anita 10 punktiga. Auhind oli minu kõige uuem maal.
Et keegi ei tunneks end auhinnast ilma jäetuna, toimus õnnemäng. Iga loosimandariin võitis. :)
Naerupisarad tõi silmi mäng "Miks ja Seks" teemal tiiatibu.
Ma tõdesin, et tegelikult sõbrannad ja vähesed sõbrad , kes olid kohal, teavad mind ikka hästi. :)
Eriliselt tänulik olen Piretile, kes aitas õhtut läbi viia! Ma arvan, et me kahe peale tulime läbu korraldamisega toredasti toime!
Kuigi tunnen Piretit vist küll üle 5 aasta, tantsisime esmakordselt koos :) Vahepeal tantsisime nii kõvasti, et Waide rappus. Sellest hoolimata ei õnnestunud meil kõiki tantsupõrandale meelitada.
Kaminatuli soojendas , kuigi higi voolas. :P
Loodetavasti saan pilte ripputada, neid tehti 5 fotokaga.
Täna olen pisut väsinud. Jutustasime Liiaga hommikuni. Me polnud mitu aastat teineteist näinud.
Soovin Eestimaale PALJU ÕNNE!

Kommentaare ei ole: