pühapäev, veebruar 18, 2007

äh ja päh :):(

Päev otsa ei ole MSN-i. Vestlus Kristiga jäi poolelt sõnalt pooleli. Net tuli tagasi. Õnneks! Sain LEEPÜ asju ajada.
Hea oligi, et internet jamas.
Maalisin. Püüdsin olla lepatriinu tasemel ja näha heinamaad tema nina otsas :D (Lepal ei olegi vist ninakest!!!) Mõnus oli siiski unistada suvel rohukõrre peal ronimisest ;) Eks näis, kuidas lepatriinude maal välja tuleb. Üks on kindel, et kahekesi koos on ka heina sees maailm vikerkaarevärvilisem. Algul mõtlesin maalida heina sisse üks lepatriinu, kuid maal oleks tulnud tõeliselt igav. Minu meelest :) Ei oleks olnud sisu mõtet ;) :P
Nohjah, siis pesin ldc´ga jalad akrüülvärvist puhtaks. Ikka ja jälle kiitan ldc ´t. Muidex, juuksevärvigi võtab ldc näonahalt ilusti. Pehmelt. Hõõrumiste kohad ei jää pärast valusaks. Onju nii, et hõõru üks kõik millega, kuid juustevärv näolt ja kõrvadelt maha ei tule. Super10 ei ole juustevärvile hea, igatahes minu näost värvi ei võtnud. Värvisime mõned päevad tagasi Piretiga mul juukseid;) Olen iseendale üllatavalt kolme tooni :P :)
Mõtlesin jalgu pestes, et jube naljakas - minu endale tooted väga meeldivad, kuid ometigi olen äkki ülatiimi inimestele natukenatukene päh, sest mul ei lähe äris nii hästi, kui loodetakse. Ärge nüüd võtke kohe sõna sabast kinni, et näed sa - kõik ärifirmad ühesugused! GNLD tooted on head, selle vastu ei saa. Ma tean, et nüüd teen endale antireklaami ja ehk ka pisut firmale, aga olen aus! Minu meelest, kui mina tarbijana olen GNLD tootedega rahul, pole ju nagu midagi katki ega kadunud. GNLD on tarbimisfirma. Nii kõik ülaliiniltki rääkivad. Mitte äri ega müügifirma. Raha saamine on üks võimalus paljudes. Ometi on äri nii tähtis, et kui tegeled vähem, oled kohe loobuja... Osa ongi mu viga. Ma ei ole hoolega tegelenud GNLD´s kuu kaks. Ei ole tegelenud piisavalt palju, et tulemusi äris näeks. Kuid kas enese puhtad roosad jalad pole saavutus? Väärtus iseendast? Minu jaoks on ju :) Küll sooviksin, et nii mõnigi teist, kes loeb tänast kirjutist või üleüldse mu blogi, julgeks saada toode kogemusegi. Siis tunneksin ka, et olen kedagi aitanud. Seda väga siiralt. :) Nii et minu enda meelest pole loobuja. Loobuja olen neile, kes on elus pidevalt mõelnud, et Tiia on loobuja. Nende probleem.
Vahel, suht palju olen loobunud, et jõuda ringiga ikkagi loodetavale tagasi. See on loomulik kulg otsida, leida ja kaotada iseend ning taas otsida...
Nii tore oli teisipäeval Tiinalt (inimeselt, kes esimena rääkis GNLD´st umbes poolteist aastat tagasi) emaili taas saada. Tiina olevalt sattunud üle mitme aja mu kodukale ja blogisse. Talle meeldis, kuidas ma GNLD´st ja üldse kirjutan ning usub, et positiivsed inimesed/tiimid ( Mina olevat eredaim näide ) leiavad ikka üksteist . Hästi südant soojendav oli Tiina e-kirja lugeda. :) Ta ei tundunud sugugi pahane olevat, et kuulun teise tiimi :) Vastupidi, ta külvas mind heade soovidega mind üle. Miks ma ei tookord ei liitunud, oli kaugus. Mõtlesin, et üksinda võõraste keskel üritustel käima hakata nagu ei tahaks... Sest nüüd saan aru, et ka GNLD tarbijana peab koolitusel käima. Tooted pole tv reklaami kaup, et tõmba ja näedki tulemus...
Aga kas olen ikka postiivne...
Tegelikult mul on stress. Juba mitmendat nädalat. Olen hoolikalt püüdnud stressi alla suruda. Praegu peaksin selgeks keskenduma rollimängu selgeks tegemisele. Ma lihtsalt ei suuda veel ühe asjaga tegeleda momendil, KUIGI tahan...
Ok, vaatan, mis veel enne uinumist teha saan :)
Stressiks pole aega...

2 kommentaari:

Tiia ütles ...

:) Täh!

Hommikul ütlesid MSN-s, et see pole minule pugemiseks... Usun sind! Sa ikka ütled õigeid asju õigel ajal. Aitäh sullegi, et oled olemas!

Ma pean meeles, kes olen ka siis, kui vahetevahel eksin otsides oma teed!

Maria ütles ...

juuksevärviga on sellise dlood. Esiteks enne värvimist on mõtekas juuksepiir ja kõrvad kas seebi vms kokku teha. ma ise kasutan vahest isegi näomaski. ja juuksevärv tuleb alati maha sidrunihappega. või sidrunimahlaga. näo pealt küll. juuste endi kohta ei oska arvata. äädikalahust pole ka katsetanud.