kolmapäev, veebruar 14, 2007

Üllatused nii või teisiti...

Aega napib... Igale asjale on aega vähe. Olen täna tegutsenud, kuid ikka pole eriti miskit teha jõudnud :S

Üllatus on see, et minult telliti taas maal :) Täiesti ootamatult :) Kindlasti tõstis see minu mina kõrgemale :) Minu jaoks hästi tore loov iseenda müümine! OK, minu kunstinägemuse müümine! Ehk tõesti nii uskumatu kui see ka poleks, ongi maalimine üks minu "kaubamärk". Sest see on tõepoolest minu näoga :)

Hetkel on mitmeid muresid, mis on ka teistpidi üllatused. Kuid keeran mured siiski samm sammult positiivseks. Sõbraks. :)

Talvestressi ma ei või ligi lasta. Vägisi kipub ligi. Aga ei. Mul on nii palju teha ja enda elu eest vastutada, et ma ei tohi end lõdvaks lasta. Noo, siin tuleb appi GNLD! Toidulisandid. Muidex, pesin teise firma dshussigeeliga ning ausalt mu ihunahk oli peale pesu nagu keemia kile sees. GNLD geeliga ei ole kehal kilepakendi tunnet. Naljakas on see, et enne GNLD´t ei osanud mina küll sellist puhta keha kile tunnet. Keha tundus ju alati pärast vanni puhas. Ma arvan, et nö tagasi st teiste heade firmade pesuvahenditega taas harjuda on kindlasti võimalik . Kuid KAS soovin end jälle kile sisse mässida? Tean vastus: ei soovi.

Aitäh kõigile, kes mind meeles pidasid tänasel sõbrapäeval!

2 kommentaari:

Maria ütles ...

Kas Sa oma maalidest pilte ka teed? Mina vaataks ka hea meelega neid (A)

Tiia ütles ...

:) Neid näed mu kodukal www.lux.ee/tiia

Viimast veel seal pole, lähiajal saab olema :)