esmaspäev, veebruar 19, 2007

Nüüd pahasti küll...

Merili kingitusepakk tuli tagasi. Aadress vale. Tartu Postimajas juba käis mul nõks nagu läbi... kui klienditeenindaja ütles, et Aseri vallas... See oli kuidagi võõras. Kuid Ida - Virumaa aadressid on ennemgi olnud ebaloogilised ja muutunud. Ja ma ei teadnud 18 aastat, et Ida - Virumaal on juba 2 Oru nimelist kohta. Olen avastanud, et pea igas maakonnas on Oru nimeline asula.
Oleksin kontrollinud posti sihtnumbrit, mille klinditeenindaja kirjutas, siis oleksin kohe kahtlema hakkanud numbri õigusest... Kuigi sihtnumbridki pole mul enam peas. Oli aeg, kus olid absoluutselt kõik numbrid peas. Siis otsustasin saab ka kergemini oma peakest vaevada :P Minu süü, et mul polnud aadressimärkmiku kaasas...

Sellepärast tundsin paar päeva vastikut värinat hinges - mõtlesin, mis nüüd tüdrukul lahti on. Arvasin aga, et see mu ettekujutus, sest ei saanud oma neiut kallistada...
Pole hullu, homme panen pakikese uuesti posti. Lisan kirjakesegi.
Emadelgi tuleb ette pisi apsakaid :)

Kommentaare ei ole: