reede, veebruar 16, 2007

Väsimus. Rõõm.

Kaks pingelist päeva selja taga. Tunnen ikkagi, et midagi pole eriti korda saadetud... Oleks võinud hoopis rohkem pingutada. :) Kuid kas siis oleksin tegutsemisplaani täitnud, mis oli ja on plaanis, lühiajaga.
Vaevalt.
Utoopia.

Eile oli töökohtumine hr Kaupoga. Märtsi koolituse lektoriga. Taaskord kogesin, et olen ükskord 2 aasta eest kohtunud hästi vahva, mõistva ja väga tõsise inimesega. Et siin maailmas pole vist midagi juhuslikku. Kõik juhuslik on millegiks kunagi hea. Usun, et märtsis tuleb edukas ja hea koolitus me ühingul koostöös hr Kaupo Sauega. Mul on ainult hea meel, et projekti idee lõpuks ellu jõuab!!!

Täna kohtusime ühingus pr Heljo Pikhofiga. Särav poliitik ja naine. Jällegi temaga viis juhus kampaania raames poolteist aastat tagasi kokku. Mind hämmastab, kui paljudega ta suhtleb, kuid minu abistajad, eriti sõbranna Karin on Heljol meeles! Hästi soe tunne on sellest.
Usun, et tänane pisi jamam kogemus suutis Heljol luua pilti minu tegelikust elust. Arvan, et heale poliitikule on päris reaalne elu nägemine rohkem väärt, kuid küsimused kuskil saalis. Jama oli see, et buss väljus nina alt. St selletõttu, et Tartu tänavadel on ümbersõidud pidime sõitma ringi. Mitte ainult ratastoolidele ja lapsevankridele pole tänavad lumised kuumaastikud, vaid autodele ka. See on eesti talv!!! Heljo sõidutas Kaagvere bussipeatusesse, 2...3 minutit enne bussi saabumist, kus oli Piret mul vastas. Ihhii, Piret oleks rabanduse saanud, kui oleks läinud mind aitama maha tulla bussist ja mind polekski olnudki... :):):)
Pahasti oli see, et pr Heljol toimus sel ajal veel üks üitus, kui ta mind sõidutas... Sinna ta hilines.

Merili sai kell 00.02 16 aastaseks!!! Loodan südamest, et mu saadetud kink meeldib talle... Minule hakkas just see kink paljude seas silma, et see on see õige, kohe täpselt Merili oma :):):) Ka Dianale, kes on nüüd taas elus (saime kadumise klaaritud :D kunagi ei tohi ennalikke järeldusi teha, kui ei tea täpselt, milles asi tegelikult on) nunnu kingitus meeldis. Kuigi isikliku abistaja mõjutusi ma kingituste ostmisel ei kuula, kuid on juhtunud, et tavaliselt ühtib kõikide abistajate arvamus minu valikuga - see on hingekeel :)
Soovin mõttes Merilile õnne ja kallistan teda kõvasti, lootma jäädes, et meil on siiski kaug- lähedane side alles ja püsib kõigele vaatamata ikka edasi :) Olen kurb, et ei saa neiut ise õnnitleda... Ometi tunnen rõõmu, et ei suudeta minult võtta lastele mõtlemist. Olen õnnelik, et Merili olemas on. Loodan väga - väga - väga, et ta ise ka on selle üle õnnelik, et on olemas :)

Kommentaare ei ole: