reede, märts 23, 2007

Jälle argipäev ja üllatusekene iseendas

Käisin MTÜ majandusaasta aruande koostamist koolitusel. Kas ka midagi jagasin, ma ei tea - loodan siiski, et veidi targemaks siiski sain. Tõelist head raamatupidajat minust ei saa ealeski. See on kindel. Mul pole raamatupidaja geene. Ja kas peakski olema :D Seegi koolitus toimus Atlantises. Mul on kelneripoisid juba nii välja õpetatud, et aitasid täna teisegi daami ratastoolis küsimata trepist alla. Aga KUNA ikkagi lõppude lõpuks Atlantis majja lifti ehitab?
Eile GNLD koolitus. Olen nõus, et inimene peab teadma oma MIKSi. Minu MIKS on küll kogu elus, mitte vaid GNLD´s. Sorry, elu MIKSita ei oleks minu jaoks ka GNLD unistusi. Ja vastupidi. Kui mul GNLD´s ei lähe - jah, see on minu viga. Kuid järelikult pole ka minu elu MIKSid paigas, seepärast ei saagi GNLD firmaelugi minna. Usun siiski, et ükskord hakkab piidurtamatult kõikjal minema - teistviisi ei saagi ju minna.
KEVAD ON ÕUES :)
Minuga on midagi totaalselt lahti!!! Piilun poodides lõhnaõlisid!! On ju nii väike asi, et seda asjaolu poleks mõtet avalikult mainida. Minu jaoks on see äärmiselt ülllatav, sest häid lõhnaõlid pole mind kaua - kaua huvitanud. Ausalt ka! Esiteks, tajusin - öelge jah nüüd, et ää aja udujuttu :) - et ma ei vääri head lõhna.. Teiseks, vabandasin end sellega, miks ei luba endale lõhnaõli osta, sest mul pole raha... raha on muule vaja...
Samas on nagu peaaegu hästi. See tekitab hirmu.
Peab endale ütlema: tule maa pealse argiellu tagasi!
See on turvalisem...
Vist.

Kommentaare ei ole: