neljapäev, märts 29, 2007

:) Kevad

Sinililled on laual :)
Eile lendas akna taga kärbes :)
Ja veel taaskord: kui keegi soovib pisutki lisatööd, siis mul on vaja isiklikku abistajat ikka ja alati. St mul on rõõm, kui leian taas ja taas ja taas uusi HÄID isiklikke abistajaid. Hea on, kui isiklikke abistajaid mitu üheaegselt, siis tulen oma keevalise eluga ilusti toime. Ja tulevad ka isiklikud abistajad toime oma elukorraldusega.
On kuulda arvamust, et isikliku abistaja töö ei ole töö. See on küll ekslik arvamus. See töö pole minu põetamine nagu arvatakse ekslikult. Isiklik abistaja abistab minul füüsiliselt iseseisvalt elada. Ma just vestlesn üks õhtu Katrinaga, kes ütles nagu kõik mu paremad abistajad on öelnud, et abistaja töö on vägagi töö :)
Nii et olge julged, proovige kordki elus isikliku abistaja tööd ;)

Kommentaare ei ole: