neljapäev, märts 01, 2007

Kõik on ja kõike ei ole

Ilusat kevadkuud!!!

Mina jõudsin järeldusele, et märts saab olema väga raske kuu. Teatud mõttes, mida siia ma tavaliselt ei kirjuta, nimelt materiaalselt. Kuid iga kuu on rahalises keeruline ja raske. Seega ärge võtke seda nutulauluna :) Pean lihtsalt ikka ja jälle toime tulema, sest olen selles mõttes üksinda. Toetuda pole kellegile. Parem ongi. Sest mina vist ei suudaks enam olla majanduslikult kellegi aluvuses. Isepäine ja põikpäine nagu olen :)
Tööd pean rabama veel rohkem, kui siiani. :) Mu 1 sõber ütleb: tee tööd, siis ei tule armastus. Tööd vajan. Pappi on vaja. Aga armastust - ei ole vaja. Vist ei ole. Saate ju aru küll, mis armastust siinkohal mõtlen ;)
Täna maalisin lepatriinu maali lõpuni. Tuli rõõmus! Maali nimeks saab "Kahekesi on maailmas ilusam".
Ei, ma ei külmeta rohkem iseend. Poen Victori peale teki alla sooja. Nina on natu tatine. Oleks suur nohu nagu igal nohuajal mul olnud ikka, KUID praegu määrin GNLD aloe vera geeli ninna - tohutult aitab. Eile õhtul olin kitsi - ei pannud geelt rohkesti ninna ja selllepärast tatt täna tilgubki veidi. Nii et, ärge hoidke tervise pealt kokku :) Õppetund eelkõige mullegi.

Kommentaare ei ole: