kolmapäev, oktoober 01, 2008

Nokkivadki!

Nokkivadki !!!
Mu aknaraame.
Linnud.
Hommikuti.
Täna olid tihased, kolmekesi parves, eriti ülbed - ei kartnud mind.
Mul ju aknaraamid tegemata. Möksi (mis ta iganes on), mida lastakse aknaraamide vahele, nokkivadki linnud. Kas otsivad putukaid söögiks või ehitavad talveks pesa või tahavad iga hinna eest aknaid eest kukutada - mine võtta kinni.
Igatahes olen päris nõutu ja pahane. Pahane iseendale. Mina ise pole suutnud veel aknaid ilusti ära teha. St tegemist organiseerida. Päh - päh, Tiia - nii see EI lähe!!! (Mul vahetevahel Pipi eluviis: kurjustan iseendaga :P )
Ärgata hommikuti nokkimise peale akende taga pole just mõnus. Paar nädalat ärkasin, mõtlesin, kes mu akna taga on... et poistele on nagu pisut kõrge tulla lilledega mu tuppa :P ;) Voodis lebades oli suht suur mõistatus, kes akna taga ikkagi on...

Umbes aasta tagasi oli sama jama.
Siis linnud kadusid.
Nüüd siis jälle. :S

Kiiresti tuleb akendega targa ette võtta - virin siin ei aita.

Olen teisteltki kuulnud, et uute akende nuhtlused ongi linnud.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

NOKIVAD!*

Tiia ütles ...

:P äkki nokkkkivad meelega :) täna hommikul oli jälle nokkimine akna taga...