teisipäev, oktoober 07, 2008

Tagasi lapsepõlves ning tunde kanalites

Eile õhtul tuli mulle külla üle kolmekümme aasta lapsepõlve sõbrants Külli. Meil oli tänase lõunani lõbus ja hubaselt asjalik kodune olemine. Mina olen taas pisut blodiinim - Külli värvis kergelt mu juuksed. Seekord lõikas ka juusteotsi. Hommikul tegi Külli ka mulle kihvtid lokid - mul on kahju, et mul polnud fotokat soengu jäätvustuseks. Tõeliselt pidulik soeng!
Ja siis viibisime nagu ilusalongis.
Räägime. Meenutasime lapsepõlve. Naersime.
Kõike selle juures sai Külli mu teleri kanalid kätte. Lihtsalt hakkas otsima õigeid kannaleid. Paar kolm tundi hoidis pulti peos ja otsis pilti ja häält - ja oh imet, nüüd näengi/kuulen ka kanal2! Me kumbki EI ole tehnika naised, kuid ära tegime. Või õieti Külli tegi! Pilt pole küll ideaalne, kuid palju parem, kui aasta aega on olnud.
Niisiis telerikanalite nägemise probleem lahenes väga ootamatult. Keegi polnud tv menüüsse nii sügavale tunginud, kui Külli tungis.
Näen küll vaid 3 tv programmi ikka veel hetkel, aga vähemasti näen/kuulen neid korralikult.

Täna nägime loodetavasti uue isikliku abistaja Kaiaga teineteist. Ta tuli ise Kaagverre minuga kohtuma ja töövestlusele, kuigi oleme nädala msn-s juba suhelnud.

Kommentaare ei ole: