neljapäev, detsember 24, 2009

Jõuluõhtutervitus :)

HÄSTI HEAD JÕULULAUPÄEVAÕHTUT!
Muidex, olen hetkel üksinda. Jõuluplaat mängib võimalikult kõvasti. Mind praegu üldse ei häiriks, kui keegi tuleks ütlema, et ... On jõuluõhtu. Olen tõeliselt... Ma ei leia õigeid sõnu, kes/mis olen. Rahulik, õnnelik, asjalik, rõõmus, kõike uskuja, lootja... Minus on siiras lõputu armastus... Ühesõnaga, tunnen end väga hästi.
Kindlasti saaksin veel paremini end tunda, kuid täna ja praegu on jõuluime sündinud täpselt nii nagu on sündinud. Kui hakata sellele mõtlema, mida täna veel ei ole, siis arvatavasti ei saagi õnne ega rahu tunda.
Soovin kõikidele mõelda sellele, mis on hästi ja looda, et seegi, mis pole täna veel hästi, on kunagi ikka hästi - teisiti ju pole võimalikki :)
Eile sain käia elus esimest korda jõuluajal surnuaias. Olen aastaid jõuluajal niisamagi jalutada surnuaias soovinud... Süütasime küünla papa haual... Ilus oli. Kuigi koju jõudes olid mul püksid läbi märjad - lumi oli isegi ratastooli istmelgi, sulas. Mul oli kohutavalt mõnus olla. Külm ei olnudki.
On erilised imelised jõulud :)

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Imelist pühadeaja jätku Sulle, hea inimene! Soovin siiralt, et Sul läheks edaspidi AINULT hästi. Või kui mõnel hetkel ei lähegi, siis leiad jõudu teadmisest, et kohe varsti läheb jälle. Ja et Su jõuluime - mis või kes see siis iganes on - annab Sulle selleks tuge ja vaprust!
A.

sille ütles ...

Rahulikku jõuluaega ja kõigi soovide täitumist! :)

kukupai ütles ...

Tundub, et Su suurimad soovid hakkavadki järjest täituma :)
Ilusat aastavahetust kah selle kõige otsa!