teisipäev, detsember 22, 2009

Minu meetripikkune jõulupuu


Täna käis Erika külas. Jõuluaeg on armsaid üllatusi täis! Keegi ei suuda mind unustada... :)

Siin on minu uhke meetripikkune jõulupuuke :) Sandra ja Margotiga tegime reedel ka pilte kuuse all, kuid need pildid pole veel minuni jõudnud. Tänased pildid Erikalt, kes ise ei soovinud pildile jääda...
Jõulupuu tõi Reeda päkapikk. Mul on tervelt neli jõulupuukest toas - see aasta olen sellepoolest rikkas ;) : 1 - söögilaual, 2 - külmikul, 3 - peeglilaual ja 4 - see kõige suurem põrandal .

Kes paneb tähele, siis mu toas toimus üks päev väike mööbeldus. Viki kolis teise nurka. Nüüd on toas lausa tantsuruum :)


Õhtuti on hetkel mu kallikene hõivatud. Sellepärast blogin praegu harvemini kui tavaliselt. Blogida aga oleks palju ning uskumatult head, kuid las see jääb esialgu enamusele ära arvamiseks, mis mul tegelikult kodus toimub. :) Ütlen vaid, et kodu hingab ja elab kahesajaga :)

Ma ise ei ole suutnud veel hakata uskuma, et ei näegi und - et ümberringi toimub päriselt!

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Häid jõule Sulle, imeline hing.
Ja rõõmu ja kõike, mida soovid :)

Unknown ütles ...

Jõudu ja energiat edaspidiseks. Sära silmisse ja tahtejõudu:)