kolmapäev, detsember 02, 2009

On ikka nõme !

Käisin if - kindlustuses. Vaatasime lepingu üle. Kodu kindlustusega ok. Klienditeenindaja rääkis minuga, kuigi paar korda vaatas Reedale otsa. Ma lihtsalt suunasin kiiresti ta tähelepanu endale.
Aga
küsisin taas üle, kas saan teha elu - kindlustus.
Ei saa. Sellist vastust olen kuulnud eluaeg.
Ütlesin seepärast if - kindlustuse laua taga:
"On ikka nõme!"
Klienditeenindaja noogutas nukralt veel enne, kui Reet jõudis minu ütlust korrata.

Oma kodu võib puudega inimene kindlustada, kuid oma elu mitte.
Kust siin loogika on?
Ebaõiglane ju...

Igaks juhuks ma ei küsinud, kas oma lemmikloomi võin kindlustada... Õnneks või kahjuks mul polegi koera ega kassi :P

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Lemmikloomi, muuseas, saab kindlustada, seesama If pakub. On jah nõme. Aga Tiia - äkki sul võikski olla kass? Kui keegi valiks varjukast sellise mõnusa parajalt laisa ja parajalt kripsu-krapsu? Et kui tunned end üksi, oleks keegi, kes su kõrval kurrunurru lööks ja mured minema ketraks? Mina olen oma kassi imepehmesse kasukasse oma nutun nutnud ja mured sosistanud, kergem saab. Kass ei taha jalutama nagu koer, mõni kass on eluaeg ainult toas elanud ja sellega nii rahul, et pigem pelgab õues, kass saab muretult mõne päeva ka üksi hakkam aja kulutused pole ka suured - kassitualett, liiv ja krõbinad. Varjukas nad ju juba opitud-valtsineeritud. Ja üks õnnetu kassihing, kes varjukas puuris passib, saaks endale muinasjutujõulud - päris oma kodu?

Tiia ütles ...

Hästi armas mõte :)
KUID momendil ma ei soovi ühtki lemmiklooma, juba sellepärast, et olen palju kodunt ära... Kunagi kindlasti, kui mul maja ja auto :);)

Praegu mu sõbrad lilled, armastan neid niisamuti nagu paljud loomi.

Tean, et lemmikloomi saab kindlustada, siit tuligi mu küsimus, kas puudega perenaine saab oma lemmiklooma kindlustada samas, kui ta end ei saa kindlustada :)