reede, jaanuar 22, 2010

Särtsakas-totakas-kreisi päev

Ohjah. Olukord on TÄIESTI kontrolli all - kreisi. Megamöll läheb veel megamaks. Kuna taevataat mängib külmaga, siis arvatavasti külm ilm mängib autoga. Ja auto mängib omakorda meiega.

See kõik tähendab, et hommikul jäime kambaga (autoga) linna äärde teele. Ei edasi ega tagasi. Edasi oleks olnud Kaagvere ja duširuum... Mina sain ikka hetkeks Kaagveres ära käia, tuua endale vajalikke asju sõjapakku kaasa. Üks teine auto tuli õnneks meile appi, Reeda ja Lauri sõber. Tegelikult oli ägelahe seiklus. Pealekauba jõudsin tagatoas Erika kulukad trendikamaks värvida - st oranžid ja kollased laigud põlvedele lisada:P Käekottidele samuti. Kõige selle kammajaa lõpuks avastasin, et pooled asjad jäid ikkagi hullumajja maha - kallike sealhulgas. Kallikest on kusjuures praegu hädasti vaja.

Aga meie uus autojuht oli hästi lahe - sai ratastooli ja treppidega õudselt hästi hakkama. Ei ole üldse hea öelda, et inimesed ei saa hakkama või ei taha aidata. Kui ikka natuke ise hakkamas olla, küll siis tuleb abi ka.

Praegu olen jälle sõjapaos Nisu tänaval. Vaatame, mis elu homme-ülehomme toob. Elu on huvitav ja põnev. Õhtul ja hommikul oli meil üks sõna hästi popp. Kuna Erika ütles mulle veel, et ma olen särtsakas, siis tegin uue liitsõna enda kohta - särtsakas-totakas. See olen MINA - särtsakas-totakas.

Mul on juhe koos. On asju, millest ma hetkel ei blogi, aga remont ei olegi see kõige kreisim asi - on hullematki. Eile avastasin, et mobiil on üks hea asi, isegi kui ei taha rääkida, siis võib lihtsalt laua peale panna, las ta siis räägib seal omasoodu. Mis sa ikka räägid, kui teine pool lihtsalt ei lase... Nii ikka probleeme ei lahenda, pealegi kui teine pool ei ole ikka veel ja jätkuvalt sellest üldse huvitatud. Praegusel hetkel ON ju tõesti väga hästi võimalik heaga asju lahendada - st tegelt probleemi ei olegi ju. Aga anname andeks mõnedele inimestele, kes arvavad ikka ja jätkuvalt, et mina olen päh-päh-päh. Ümberveenmisest pole ilmselgelt kuigi suurt kasu. Küll aeg teeb oma töö !!!

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tunne on,et viimane lõik räägib perekonnaasjadest...

Tiia ütles ...

Mu perekond on suur ja lai... Aga jah, oled õigel teel...