esmaspäev, jaanuar 11, 2010

See valev valge talvepäev. Tähenärija vist.

Hommikul oli nii ilus ärgates aknast välja vaadata: päikse sädelus ja hele - hele sinine taevas ja lumivalged sädelustega puud... Talvemuinasjutt!!!
Kuidagi kerge ja hea oli päeva alustada.
Kohvitasime Maarjaga köögiaknalaual. Vaatasime ainiti välja. Naersime, et hakka või ka suitsetama nagu papa omal ajal... :) Lihtsalt tuli meelde kuidagi, et papa suitsetas ja vahtis välja...

Ei mäletagi, kuna nii imeline talvepäev oli.

Külmakaardid pole kaugeltki nii imelised.
Minu tuba on olnud suht soe.
Dshusiruum on viimaseid päev aga küll jääkapp :) Jah, loete õigesti: jääkapp. Ei oska öelda, mitu kaardi seal külma või sooja on, kuid arvan, et puhurita on vaevu +10...+12. Kõrgemat temperaatuuri ei ole seal. Pesemas käin soojapuhuriga.

Minu tuba on olnud teisiti ka soe, kui ainult õhusoojaga. :) Tõsi, ma ei ole bloginud tuhandeid pisiasju, mis on toimunud kuu aja jooksul. Kui blogiksin kõigest, siis...
Olen elanud.
Ja mu sebimist on omamoodi mõned tähelepannud. Tavaliselt olen sebinud märkamatult ning nüüd... on pisut sebimine ikka sama, kuid kuidagi mõnedele silma torkav...
Mul on sellest hea meel.
Järeldan sellest, et ma siiski elan päriselt.
Kuigi on momente, kus hämmastan, kui naljakad pisiargiasjad ette jäävad. Mina näiteks ei küsi kellegilt, miks teeb äkki üht või teist. Minu jaoks on argitoimetused ja -elamised vägagi normaalne osa inimese elus.
Tean, et on väga segane jutt praegu.

Samuti ei mõista mina, kuidas töötades saab pisiviga läbi lasta, kui teine osapool on oma tehtud veakese avastanud. Jutt käib HMN lepingust. Projekti kirjutades polnd kirjutanud panka nime. Avastasin lepingut allkirjastades, et me mtü LEEPÜ panga nimi on vale. Ütlesin enda meelest hästi ilusti leitud veast ka teisele poole, lootes, et parandavad veakese ning saadavad lepingu uuesti meilile. Aga ei. Vastus tuli. Lugesin vastust mitu korda: kui ei kirjutada projektile, mis pangaga tegu on, siis on tõesti raske arvata, kui konto õige, on asi korras.
OK, kui tegin lohakuse vea, siis miks lepingu tegija poolt jäetakse rahumeeli viga lepingu.
Miks siis peab lepinguid üle lugema?
Ja miks lepingut tehes ei võetud minuga kontakti ega küsitud täpsustusi, mida projekti taotlusel polnud?
Võib - olla olen tähenärija!!!
Kuid minult nõutakse täpselt samuti. Ilma vigadeta.
Ometigi eksimine on inimlik!!!

"Nõrk ei saa kunagi andestada. Andestamine on tugevate tunnus" - tänane Orkuti õnnelause.
Anname siis andeks!
Olen küll tähenärija, eriti täna vist, kuid pahane ma tõesti ei ole kellelegi.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tiia, sa oledki tugev! :)

é

m2rtsaar ütles ...

ootan su vastust seoses mu postitusega:)
ilus ilm on tõesti!

Tiia ütles ...

:)

Täh, é ;) Aa ma vahest olen lõpmatult nõrk ka...

tean, kirjutan varsti vastuse... sulle, Märt.