kolmapäev, mai 18, 2011

Täna sai mulle selgeks, et kauaoodatud nö. IAT-projekt - KUI ta ka rahastatud saab - on suhteliselt pisikene projekt minu valitud teel. Kindlasti ta aitaks mõnikümmend kuud elu edasi elada. Et ma ei peaks mõtlema 101 asja peale, vaid võiksin piirduda 100-ga :) Küllap 2014. aastal saab ka kuidagi elatud, kui just täna ja praegu hakata selles suunas liigutama.

Käisin Innove hoolekandemeetme infopäeval. Kahju on sellest, et tegelikku sihtgruppi esindasin mina üksi, kes ma tõepoolest IAT-d vajan, et ise tööd teha ja ka teisi tööle aidata. Ntx kasvõi LEEPÜ kui praktikakoha esindajana, nõustaja ehk aitajana, jne. Kuidagi hästi kurb tunne jäi, et taaskord otsustab keegi teine selle üle, mida meie vajame. Kõik on ju OK, väga hea, kui toetavad teenused kasvavad ja arenevad, aga...

Mina ja meie LEEPÜ usume küll, et see projekt saab raha, ja meie näeme temaga 3 aastat higi ja vaeva edasi. Ja kui ei lähegi läbi, no OK siis - siis näeme edasi higi ja vaeva sellega, et üles leida kabinetiuks, kust sisse marssida ja öelda, et "See on meie jaoks ELUKÜSIMUS !!!"

See olen ju MINA :)

Kommentaare ei ole: