laupäev, mai 14, 2011

"On ju täna esmaspäev ?"

Täpselt sellise küsimusega tuli üks joodikuonuke meile vastu. Küllap tal oli joomaperiood, kes teab, kui kaua juba... Üleüldse on sel nädalal purjus mehed minult igasugu imelikke asju küsinud - ntx Arhitekti peatuses küsiti, kas siin ühtegi taksot ei sõida. Ja et, kus ma õieti olen :P Et kuhupoole teletorn jääb, ma oskan ainult selle järgi kohale minna. Oh seda hädakest küll :P Ja täna oli Turu tänaval see esmaspäeva-küsimus.

Alkohol teeb inimesega ikka imelikke/imelisi trikke. Nuta või naera.

Käisin täna ilma rahata šoppamas. See ongi kõige parem šoppamine - kiusatused jäävad ära :P Lihtsalt mõtled selle peale, mida tulevikus vaja on, mitte tingimata täna, siin ja praegu. Esimest korda jõudsin isegi Tartu Prismas ära käia, ja mööblipoes avastasin, et tulevikus on mul vaja osta maalimistöö jaoks just täpselt selline lauake, nagu seal nägin. Suht kallis lõbu, aga ma arvan, et heal kunstnikul võivad ikka head töövahendid ka olla :)

Jah, praegu mu maalimistöö seisab, kuna ma ei saa jalgu pesta. Saagu pihta, kes saab :P Ja pea terve selle nädala olen linnas vedelnud.

Aga täna laupäev ja eurolaul.

Muidex, üks kevadiselt ärakeeranud mõte - kas teate, kuidas sead üksteist sõimavad ? Äkki ntx inimeseloomadeks ?

Kommentaare ei ole: