reede, juuli 08, 2011

Minu päev oli täna :)

Ma pole tükil ajal end nii hästi ja kergelt tulnud, kui nüüd õhtul.

Oli täpselt selline ilm nagu mulle meeldib. Nii kuum, et põletab... ei mitte huuled, vaid kogu naha :D Aga mulle kohutavalt meeldib selline suveilm :D Täna sain ka piisavalt palju õues olla. Toas istudes mulle EI meeldigi seesugune ilm...
Loodan vaid, et ei teinud Erikale liiga kurjasti, et pidi nii palju päikest talluma tööl olles :) Talle ei meeldi kuumus, liigne kuumus... Mina ei saa parata miskit, et päike on kuum :)

Nii kuum oli, et mina ei soovinud kohvigi... Külastasin paariks minutiks Maarjat. Maarja tahtis kohvi tõmblema, aga mina EI soovinudki kohvi. Sõime pirnijäätist. Lubati aga kuhugile punane rist teha, sest Tibu ei tahagi kohvi. :P Nojah, minu puhul mitte kohvitamine erakordne juhtum!

Siis käisin Vanemuise tänava kunstipoes. Oli vaja üsna palju osta maalimiseks. Ja taaskord müüja ei soovinud raha vastu võtta... Taas andis kingituseks, et maaliksin :) Mul on juba tõemeeli piinlik! See polnud täna ju mitte esimene kord... Kuid seal poes on väga meeldiv käia. On hea ja suur valik kunstitarbedel ning tõesti väga - väga meeldiv teenindus. Minu suur - suur aitäh müüjale! Usun, kingimisrõõm on veelgi suurem, kui vastuvõtmiserõõm :)
Kindlasti lähen sinna poodi ikka ja jälle. Ja kindlasti rahaga :):):)

Usutavasti interneti ja ka mobiili probleem laheneb ikkagi suht positiivselt. Pisut veel kannatust!

Suur aitäh, minu head inimesed, et olete olemas! Kes te mõistate ja toetate mind või teete lihtsalt sõnadegiga rõõmu :)
Seda on nii väga karmis ja keerulises maailma elumöllus vaja!

Minu head olekut tumestab patside purjustamine akna all. Täna jälle. Mitmes päev ja öö. Ja neile ei mõju mitte miski... Kohutav!... Majarahvas on nendega rääkinud hea ja halvaga...
Olen elus palju joomist näinud, kuid see on ... Ma ei saa aru, millest juuakse... Kui palju saab üldse juua...
Mul on "tänu" joomatuuridele vahetevahel üks laps jälle juures. See on tegelikult kurb. Väike, ta polegi enam nii väike ka, naabripoiss käib meil nagu elamas, eriti kui Silvergi kodus on... Kurb, aga leidub emasidki, kes joovad ja... Mina EI mõista... Loomulikult mul on ikka lapsele anda, mis on esmane vajadus ja rohkemgi veel. Loodan, et laps kogeb seda, mida ta kodus ei saa tunda...

Aga valgust ja armastust kõigile :)

On kesköö. Poen ka voodi. Naeratan end unemaale... Homme taas päev tulvil rõõme ja muresid...

Kommentaare ei ole: