neljapäev, juuli 21, 2011

Seinast seina päev

Sai naerdud.
Sai nutetud.
Sai tööd teha. Saatsime taaskord parandatud projekti INNOVE-le tagasi. Kolm vallasime higi! Mina ja Lea ja Erika. Mina loodan ja usun, vähemasti taotlusvorm on nüüd nii nagu peab! Ainult südame paneb valutama asjaolu, et MTA-le on veel LEEPÜ-l võlg, sest klient Tiia annetab LEEPÜ-le järgmine nädal. Kõlab absurdselt, kuid täpselt nii see on. Kirjutasin INNOVE-le ausalt, kuna saan MTA-le võla tasuda. Sellele vastust ei tulnud.
Igatahes mina olen kõik teinud projekti ellu minemiseks! Samuti kõik teised, kes te olete projekti kirjutamise raames olnud nõu ja jõuga kohal. Kui oleks IAT-le piisavalt palju endal, siis ma ei paluks abi ja ei näeks vaeva projektiga, mis annab toetust IAT-le...
Hoiame projektile varbaid!!!

Registeerusin lõppude lõpuks Olustvere psühhodraama konverentsile. Toimub augusti lõpus. Soovin sinna juba kaks aastat minna. Viimane kuu iga päev räägisin endamisi kõva häälega, et pean ära registeeruma... Kuigi ei ole ühte ja teist... Mul nagunii suvel ei saa olema puhkepäevigi, ammugi puhkust kui sellist, siis olgu kolm päevagi Olustveres puhkusekski :)
Psühhodraamaga on mul hetkel kurb paigalseis. Loodan, et see ei jää nii.

Teisipäev oli õnnepäeva asemel hoopis meeletult kurb. Küllap ei ole ma õnne ära teeninud... Kuid ei saa aru, mida nii hullu olen teinud, et mind süüdistadakse juba selleski, mida ma polegi veel teinud? Pagana pihta, ma ei soovi kellegile halba...

Elu läheb aga edasi :):):)

2 kommentaari:

Maarja ütles ...

Hull inimene, MUIDUGI oled Sa õnne ära teeninud !!! Kes meist ei olex...

Tiia ütles ...

Mul on mitmendat päeva juhe koos, aa saan üle...