pühapäev, juuli 03, 2011

Vihmalõhn

tungib aknast sisse. Oli ka natuke äikesevihma moodi. Erika igatseb äikest. Ta oleks siin praegu õnnelik :)) Kuid teda pole praegu siin...

Mina jõudsin juba vahepeal arvuti ja teleri kinni panna. Äikese pärast. Hakkasin juba kartma...

Praegu sajab.


Minuni jõudis teadmine, mis lõhnaga lõhnaõli endale soovin. Vihma lõhnalist. Olen aastaid omaette juurdlenud, mis lõhn sobiks mulle. Välja mõtlesin just nüüd!!! Suveõhtu vihma lõhn ;):) Selline õrn ja värske ja soe ;)

Kust sellist lõhnaõli müüakse?

Ja kallis oleks?

Kingiksin iseendale nt kunagi naistepäevaks :D

Sest kingijat mul ju vist ei ole...


Olen vist segi kamminud!

Mu juhe on tõesti koos. KUI mõelda ainult muredele ja jamadele, mis sajavad aina tormina kaela, siis võib ju tõesti ühekorraga hulluks minna. Hullu mind pole aga vaja ennekõige iseendale. :)

Seega tuleb mõelda muule.


Laulupidu oli võrratu ja võimas.

Telerit piilusin päev otsa. 10 tundi. Minu puhul on saavutus. Sest ma ei vaata telekat üle paari tunni pävas, pigem on teler taustaks. Taustaks parim on aga raadio. Ega tänagi minutist minuti ei vaatanud.

Peo lõpp tõi mullegi rõõmupisarad silmi. See ühtehoidmine! On õnn, et meil on LAULGI. Laul, mis toob ja loob üksmeele ning teadmise, et Eestimaal on vahva ja hea elada. Mitte kõik ei ole meil halb ja lootusetu nagu on harjutud virisema. Unustades, et ühtehoidmises ja üksmeeles peidub jõuvõlu muutmiseks elu - olu paremaks. Lootusrikkamaks. :):):)

Kommentaare ei ole: